نجات جان از امواج سهمگین خزر؛ رهایی یکهزار نفر از غرق شدگی در پنج ماه
واکاوی داده های آماری جمعیت هلال احمر کشور در بین ۶ استان آبی کشور مازندران بیشترین عملیات در این حوزه را انجام می دهد اما چرایی این موضوع در پسِ چند موضوع نهفته است.
به گزارش خطر فوری، دولت سیزدهم با افزایش ناجیان غریق و پرداخت بهموقع حقوق آنان و متولی قرار دادن جمعیت هلال احمر رکورد ۲۰ ساله نجات یافتگان ناشی از غرق شدگی در دریای مازندران را شکست
بیش از یک هزار نفر امسال در سواحل مازندران توسط ناجیان غریق از مرگ حتمی نجات یافتند و در آمار هفتگی عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر به عنوان نهاد تخصصی و متولی امور مربوط به امداد و نجات در سطح کشور نشان دهنده فاصله زیاد انجام عملیات میان استان های آبی وجود دارد که این آمار از سویی بیانگر حجم بالای عملیات بر دوش یک استان و از سوی دیگر ضرورت دیده شدن امکانات و زیرساخت ها در استان مورد نظر است.
مازندران، گیلان، گرگان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر استان های شمالی و جنوبی کشور در جوار دریا هستند که حضور مسافران و افراد بومی در سواحل دریا همواره با مشکلات و چالش هایی همراه است. خطر شدن اصلی ترین و مهمترین خطر در این استان به شمار می رود.
به نظر می رسد با توجه به برخورداری این استان ها از سواحل دریا و حضور مسافران در طول سال در این استان نباید حجم بالای عملیات امداد و نجات آبی تنها به گردن یک استان بیفتد اما آمار جمعیت هلال احمر کشور چیز دیگری می گوید اینکه از مجموع ۱۰۶ عملیات امداد و نجات در محیط های آبی که در مدت یک هفته انجام ۸۷ عملیات در مازندران انجام شد.
یعنی ۱۹ عملیات باقی مانده سهم پنج استان دریایی دیگر کشور است و مازندران به تنهایی کانون و نقطه انجام تمامی این نوع عملیات ها در کشور است.
کارشناسان می گویند که در محیطهای آبی ۶ استان کشور ۱۰۶ مورد عملیات نجات و امداد توسط نجاتگران جمعیت هلالاحمر انجام شد و در این مدت همچنین ۹۲ نفر نجات یافتند و به مناطق امن منتقل شدند که چهار نفر از مصدومین به مراکز درمانی ارجاع و ۳۹۷ نفر در محل حادثه درمان شدند.
بیشترین عملیات امدادونجات در محیطهای در استانهای مازندران (به دلیل انجام طرح کاهش غریق) با ۸۷ عملیات و گیلان (به دلیل انجام طرح کاهش غریق) با ۱۵ عملیات بود.
نظر شما